<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י יפית ב - 01/12/2018 00:56:57

כבר חודש אני מחכה התקשרתי וכל הזמן אמרו לי אנחנו נחזור אלייך ועדיין לא חזרו עוד מעט זה כבר יהיה חודש וקצת אני רוצה לקבל את הטיפול הנכון במרפאה בלי אשפוז חס וחלילה נכון אני מאובחנת כסובלת מחרדה ויש לי התנהגות רגשית התנהגותית אני לא חס וחלילה משוגעת לא מסוכנת פיזית לעצמי או לסביבה ולא הייתי בחיים מסוכנת לעצמי או לסביבה פיזית אני בחורה עם לב טוב שאפילו עוזרת לאנשים מוגבלים בעצמי נכון אני רק צועקת ועצבנית יש לי דחף לענות אבל במילים לא יותר וכל פעם בגלל הפחד הגדול שחס וחלילה יחליטו לאשפז אותי בלי סוף אני מסתכלת על מאמרים באינטרנט על הנושא וכל פעם כתוב משהו אחר ושאני רואה את המילה אשפוז אני מקבלת הזעות דפיקות לב אני גם באי ודאות לא יודעת עם מי אני נפגשת במרפאה מעולם לא הייתי מאושפזת הייתי רק במעקבים במרפאה אבל המון שנים לא הייתי בטיפול פסיכיאטרי או פסיכולוגי ואני רוצה לקבל את הטיפול הנכון לא דרך אשפוז חס וחלילה כי אני עוברת משבר רגשי בגלל זה פניתי לא כדי שיאשפזו אותי חס וחלילה למרות שלא דיברו איתי על המילה אשפוז בכלל בפעם הקודמת שבאתי רק איבחנו את המצב שלי לא במרפאה אבל לא אושפזתי המרפאה זה במרכז הארץ ואני ממש בלחץ אני שוב מאוד אשמח עם תכבדי אותי ולא תזכירי את המילה אשפוז רק בסך הכל כתבתי לך שתביני שאני פוחדת מזה מאוד וגם מטיפולים עצמם למרות שלפני המון שנים הייתי בטיפולים אבל לא באשפוזים אני ממש מתנצלת על זה שביקשתי שתכבדי אותי לא להזכיר כאן את המילה אשפוז רק רציתי לשאול בנוסף איך אני יכולה להרגיש טוב במהלך היום עד שהתקשרו אלי לבוא כהסחת דעת כדי שארגיש טוב במהלך היום? עם זה אפשרי אני ממש מודה לך אפילו הסחת דעת אחת שתוכל לעזור לי להיגמל מהמאמרים והמחשבות המפחידות על עצם הטיפול ומה יגידו לי ומי יקבל אותי אני ממש מודה לך שבת נפלאה

תשובה: שאלה אחרונה - טיפול בחרדה
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 15/09/2019 14:53:19

אנשי מקצוע ומכונים

נוגה מדאר-הלוי

נוגה מדאר-הלוי

אונליין
דפנה מור

דפנה מור

הוד השרון
איריס אלטר ליברמן

איריס אלטר ליברמן

תל אביב - יפו