<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י מיואשת ב - 17/04/2019 19:14:16

"בעלי" ומשפחתו השתלטו לי על החיים ומחליטים בבחינת בעל המאה הוא בעל הדעה וחושבים שהם יודעים הכל יותר טוב ממני עליי ועל ילדיי אני מיואשת מאוד. אין לי אף אחד בעולם חוץ מאמא שלי, שהיא חולת אלצהיימר במצב יחסית התחלתי אבל נמצאת במוסד סגור ובכל מקרה לא יכלה לעזור כלכלית ונפשית מעולם. אני חולה נפשית ופיזית (יש לי מחלה שפוגעת בזיכרון שהתגלתה השבוע ועוד לפני כן הייתי בדיכאון) ואני לא זכאית יותר לטיפול במרפאות לבריאות הנפש ואין לי כסף לטיפול פרטי.
    מרגישה אבודה, הכל סוגר עליי.רוצה כבר לדמור את הסבל הזה

תשובה: מיואשת ומרגישה אבודה
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 18/04/2019 20:28:59

שלום לך. אני מצטערת לשמוע על הקשיים הפיסיים והנפשיים איתם את מתמודדת. בשלב הראשוני, אני מציעה לפעול להרחבת מעגלי התמיכה שלך- ניתן לפנות לקבוצות תמיכה של אנשים המתמודדים עם מחלה פיסית דומה, או לקבוצת תמיכה סביב כל נושא שנוע בקשיים איתם את מתמודדת. תוכלי למצא מידע באתר כמוני בו יש קהילות ופורומים לאנשים המתמודדים עם מגוון קשיים פיסיים ורגשיים. במקרים רבים השיתוף בדרכי התמודדות והתמיכה שמספקות קבוצות אלו מצליחים להעצים ולחזק, ולאט לאט לבנות את הכוחות להתמודדות. בעות משבר את יכולה לפנות גם לקו הסיוע או הצ'ט של ער"ן (עזרה ראשונה נפשית) בו תהיה לך אוזן קשבת ואפשרות למחשבה משותפת על כיוון התמודדות. ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

ד"ר אייל אברהם

ד"ר אייל אברהם

תל אביב - יפו
רות בצר

רות בצר

תל אביב - יפו
אפרת רבינסקי לוי

אפרת רבינסקי לוי

ראש העין
ד"ר טליה פייצ'יץ'-אייזן

ד"ר טליה פייצ'יץ'-אייזן