מתלבטת לגבי אחותי כבר כמה שנים שאני חשדתי ושמתי לב שהיא מקיאה בליל שבת אחרי האוכל וכשממש ראו עליה ( נימים שהתפוצצו בפנים ועשו לה נקודות אדומות..) ושאלתי אותה היא הודתה ואמרה לי מזה עניינך אל תחפרי . אני חשבתי שזה קורה לה רק בשבת ומדי פעם אבל לאחרונה פתאום קלטתי שזה לא רק בשבת והיא עושה את זה גם באמצע השבוע כל פעם לפני להתקלח. בצהריים / ערב היא אוכלת הרבה ובלי קשר ולא משנה מה ואז "הולכת להתקלח" מקיאה וממשיכה למקלחת... ואז יוצאת כאילו לא כלום.
האם יש מה לדאוג מכזה דבר ? אני לא יודעת אם זה כל יום אבל לפחות 3 פעמים בשבוע לדעתי. לפחותתתת לפי מה שאני קולטת / רואה.
שלום לך.
הדברים שאת מתארת מדאיגים ועשויים לרמז על קיומה של הפרעת אכילה, שהיא מצב מסוכן אשר נוטה להתקבע ולהחמיר ללא התערבות וסיוע מתאימים. לכן אני חושבת שעלייך לשתף את הורייך בהקדם האפשרי במה שאת רואה וחושבת, ולעודד אותם לעמת את אחותך עם הדברים ומשם- להפנות אותה בהקדם האפשרי אל טיפול פסיכולוגי. יתכן וזה לא פשוט עבורך ושאת חוששת שאחותך תכעס ותחווה את שיתוף ההורים כ"בגידה" או "הלשנה", אבל זה הצעד הנכון כדי לשמור עליה מפני עצמה.
ליטל
תוכלי למצוא כאן רשימה של מטפלים שמתמחים בטיפול בהפרעות אכילה להתייעצות ובחינת טיפול