בשנה האחרונה אני בזוגיות עם בחור מדהים.
באופן כללי אני לא אוהב סטוצים ומאוד מאמין באקסקלוסיביות וקשרים רציניים.
בן הזוג שלי, שהוא שוב, בחור מדהים ומאוד טוב לי איתו, (אני אוהב אותו מאוד, גם את החברים שלו והמשפחה שלו והכל הדדי) היה רגיל במשך שנים לסטוצים. זה היה הריגוש שלו והבילוי המועדף שלו.
כשהוא מאס בסטוצים וחיפש קשר רציני הוא הכיר אותי.
הוא מאוד רוצה, אבל הוא לא מצליח לשחרר את המוח שלו ממחשבה על גברים אחרים, ומאוד רוצה להגמל מצפייה בפורנו אבל גם בזה לא מצליח.
אני כאמור, מאוד אקסקלוסיבי, לא מסתכל לצדדים לרגע. הקשר הקודם שלי (3 שנים) נגמר כשגיליתי שבן הזוג באותה תקופה בגד בי בשיטתיות.
בן הזוג שלי מתוסכל מהמצב שלו עם עצמו, רוצה לשנות את המצב מאוד וגם מאוד צריך את התמיכה שלי. אבל אני לא מסוגל להתמודד עם זה בעצמי, הידיעה שהוא חושב ומפנטז על גברים אחרים גורמת לי לסלידה איומה וריחוק. אני לא יודע איך אפשר לעזור לו ואם בכלל דפוס מחשבה כל כל אובססיבי לגיוון ופורנו והרגל כל כך מושרש להחלפת מיטות הוא משהו שיכול להיעלם.
אני אוהב אותו אבל מרגיש מתוסכל וחסר תקווה..
אובד עצות, אשמח לשמוע איך לדעתכם אני צריך לפעול ואם יש לדעתכם תקווה לקשר.
תודה..
שלום איתי.
נשמע מדבריך שאתה נוגע בשתי סוגיות. האחת היא הקושי של בן זוגך להחזיר לשליטתו את מידת העיסוק והצורך שלו במין. השניה היא התגובה הרגשית שלך לעצם האפשרות של זוגיות לא אקסקלוסיבית, במציאות או בפנטזיה, כאשר אם אני מבינה נכון אתה חווה תגובה זו כעוצמתית מדי. מאחר ונשמע מדבריך ששתי סוגיות אלו פוגשות זו את זו ומקשות עליכם, אני מציעה ששניכם תשקלו את האפשרות של פנייה אל טיפול פסיכולוגי אשר יסייע לכל אחד מכם לעבד את התכנים הנפשיים העומדים בבסיס סוגיית האקסקלוסיביות. עיבוד מסוג זה יוכל לסייע הן בהיבט הזוגי והן לצמיחה הנפשית של כל אחד מכם.
ליטל
תוכל למצוא כאן רשימה של מטפלים זוגיים להתיעצות ובחינת טיפול