היי ליטל.
כמו שכתבתי לך פעם קודמת אני מתחילה עבודה חדשה וזה מכניס אותי קצת לחרדה ועייפות. הרופא לא רוצה לעשות לי שינוי תרופתי דיברתי עם הצוות והם לא מסכימים שאכנס לרופא אני לא יודעת איך להסביר את זה. הם אומרים שאני יכולה להתמודד גם בלי תרופות. הבעיה זה העייפות אני מוטרדת במחשבות על העבודה החדשה ובעבודה החדשה לא יהיה מישהו שאוכל לדבר איתו כמו שדיברתי עם הצוות במועדון. איך אני יכולה להתמודד עם עייפות נפשית? חוסר אנרגיה? אני כל הזמן רוצה לישון. מאוד אודה לך על המענה שיהיה לך המשך שבוע נפלא
שלום רינת.
התחלת עבודה חדשה היא אכן אירוע משמעותי אשר באופן טבעי מלווה במגוון רגשות, שביניהם יכולים להיות גם עייפות, חרדה וחוסר שקט. נשמע מדברייך שהצוות ער לקשיים ולחששות אך בו זמנית מעביר לך מסר של אמונה בכוחותייך וביכולות ההתמודדות שלך עם האתגר. כמובן, איננו מכירות כך שאיני יכולה לחוות דעה על יכולותייך, אך נדמה לי שכדאי להקשיב היטב למסר של הצוות ולשאול את עצמך מה דעתך לגביו- האם את עצמך מאמינה ביכולתך להתמודד עם האתגר של העבוה החדשה, שחלק ממנו הוא החששות שעולים כבר עכשיו?
בהתאם לכל האמור, אני מציעה לא להיבהל מהתחושות גם במקרה זה אלא להזכיר לעצמך שמרבית האנשים חרדים בעוצמה כזו או אחרת לקראת שינויים משמעותיים. המשיכי להשתמש בכל הטכניקות בה את משתמשת ביומיום, ונסי לזכור שלפעמים הפחד של "לפני" הוא קשה מהדבר עצמו- יתכן שעם תחילת העבודה תבוא גם הקלה מסוימת, ויכולת לצאת אל האתגר החדש ממקום של התרגשות ועניין ולא רק חרדה.
ליטל