שלום, אני סובל מויסות חושי כך שאני לא אוהב לבוא במגע בכלל עם אנשים...
סבלתי לאחרונה מכאבי גב נכנסתי לאינטרנט רשמתי מעסה לכאבי גב זה נתן מספרי טלפון התקשרתי קבעתי (כמובן מבחינת מה שביררתי יש קליניקה והיא נמצאת במרכז העיר במקום בולט) כמובן שמבחינתי לקחתי סיכון מחושב מבחינת לבוא במגע עם אנשים (ויסות חושי) כשאני מגיע לשם אני מתקשר מסתבר שזה נמצא בבניין מגורים בכתובת אחרת קרובה לכתובת הראשונה שקיבלתי ובטלפון הגברת אומרת לי תשאיר 100 שח מתחת לדלת ואת ה200 הנוספים תעביר לי כשתיכנס ואני אהיה בעירום חלקי (ללא חזייה..) מיצר ואופי גרוע נכנסתי ונגעתי במקומות האינטימיים שלה וכו' ונשארתי שם למלא הזמן כבר תוך כדי הייתי מלא חרטה ובכל זאת *בחרתי* להישאר לבסוף שיצאתי ביקשתי כמה פעמים סליחה ומבחינתה "הכל בסדר.." אני מרגיש הבן אדם הכי גרוע בעולם אני בן 20 מגיע מהעולם החרדי לשעבר כך שלא הייתי בקשר או במגע עם בנות וזה מחרפ ןאותי זה משהו שלא ניתן לתקן והוא נשאר כתם לכל החיים ואני בן אדם כל כך גרוע ואין לי מה לעשות אני בצער בצדק אני יודע שאני בן אדם חרא וקשה לי ללכת לישון עכשיו וכל יום קדימה אני שבור ממש ואני מתחרפן
כמובן שלא אחזור על זה בחיים השום צורה
אני מרגיש שניצלתי/שנפגע לי התמימות שלי בגללי ומרגיש רעע
אני רושם את זה באיזה תקווה שמישהו יגיד לי הכל בסדר תעשה x, y, z והכל ייעלם זה רק חלום רע
אבל זה לצערי זה המציאות ואני מתחרפןןןןן
שלום לך.
נשמע שהאירוע שחווית מפגיש אותך באופן חזק ומטלטל עם השינוי הדרמטי שערכת בחייך עם היציאה בשאלה ואולי גם עם היבטים נפשיים נוספים אשר אינם ברורים לך. לאור זאת, אני חושבת שכדאי להשקיע את האנרגיות לא באשמה וכעס על עצמך, אשר לא ישנו את מה שכבר קרה, אלא בשימוש בהתרחשות כקשר קפיצה לעיבוד והתמודדות עם נפשך ונסיבות חייך. באופן ספציפי, אני מציעה לפנות אל טיפול פסיכולוגי בגישה פסיכודינמית בו תוכל לעבד לא רק את האירוע עצמו אלא גם ובעיקר את החוויה הנפשית שהתעוררה סביבו. כך תוכל, אולי, להשלים את השינוי בו התחלת באופן שלם יותר ולהתמקם באופן יותר חופשי ומסופק בעולם החדש אליו יצאת.
ליטל