<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י אלה ב - 25/05/2022 01:25:38

היי, אני מעוניינת להתחיל טיפול פסיכולוגי, אך קצת מיואשת מהחיפוש.. מצד אחד רציתי דרך הקפות חולים, אך קראתי באינטרנט שזה נכנס לי לתיק הרפואי, והבנתי שאם יאבחנו אותי ובעתיד לדוגמא, חברת ביטוח תוכל להשתמש באבחנה הזו.. מה גם שהבנתי שיש זליגת מידע, גם אם הפסיכולוג כותב בתמציתיות על הפגישה..
    בעיה שניה, אני מחפשת המלצות, משהו על הפסיכולוג ולא מצאתי כלום, כאילו בתחום הזה אנשים לא כותבים, אולי בגלל הפרטיות.. קשה להעריך ככה את טיב הפסיכולוג, וללכת רק לפי אינטואיציה נראה לי דבר הזוי, במיוחד כשמדובר על בריאותי הנפשית..
    אשמח לעיצה, תודה

תשובה: בחירת פסיכולוג
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 26/05/2022 14:22:10

שלום אלה.

אכן לא קל לאתר את הפסיכולוג המתאים כאשר אין המלצה ספציפית ממכר, ולפעמים החיפוש עשוי לדרוש מספר נסיונות. מציעה לחפש באינדקס אנשי המקצוע של בטיפולנט מטפלים באזורך, לעיין בכרטיסי הביקור ולבחור מספר מטפלים שנראים לך רלוונטיים. יתכן וכבר בשיחת טלפון איתם תוכלי לקבל תחושה ראשונית, ויתכן שתצטרכי לפגוש שניים או שלושה מטפלים עד שתרגישי את ה"קליק", שמתבטא בד"כ בתחושה שגם אם מדובר במפגש ראשוני, המטפל מצליח לומר דבר מה מדויק ונוגע על החוויה הנפשית. אפשרות נוספת היא לפנות למכון או מרכז טיפולי. ברבים מהמרכזים מקיימים מפגש/שיחת טלפון ראשוניים אשר מאפשרים למראיין להציע מטפל.ת אשר נראים מתאימים.

ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

זהר אוחנה

זהר אוחנה

ירושלים
מיכל ארבלי כחלון

מיכל ארבלי כחלון

כפר ורבורג
אליאורה עמית

אליאורה עמית

חיפה
שני בלסיאנו