בשבת האחרונה הינו אצל חמי וחמתי ,
בשבת בצהריים חמי הציע מעצמו לקחת את הילד שלי בן השנתיים וחצי לטיול בישוב, הייתה לי הרגשה לא טובה וביקשתי מבעלי שיצטרף בעלי סירב והטיול ארך יותר מחצי שעה יצאתי החוצה להסתכל אם הם בגן שעשועים / בסוסים ולא ראיתי כלום. ב16 אחהצ הילד חזר עם שוקלד מחיוך, שאלתי מי נתן לך שוקולד אמר סבא( הם שוחרי בריאות ולא אוכלים בדרכ) הילד ממש רצה להתקלח למרות שבדרכ לא אוהב להתקלח, שהוריד בגדים הוא היה בלי טיטול!!
חמי לא אמר לי על זה כלום! הילד נרדם וכהשתעורר היה עצוב ובןכה חשבתי שאולי סתם קם הפוך, שאל איפה סבא? אמרתי שהוא למטה , הילד אמר שמשהו מציק לו בטיטול - ולא היה כלום ואז הוא ביקש ללכת לשירותים, לא הסכים לגעת באיבר המין ופיספס הכל בריצפה. ירדנו למטה
לא. ערב הילד ביקש ללכת הביתה בלי סוף, יצאתי לרגע ומיד יצא אחרי חזרנו פנימה שאני מרימה אותו והוא התחיל להקיא מבלי שאכל דבר ! בכה וביקש ללכת לאוטו הלכנו לאוטו שאלתי אותו אתה אוהב את סבא אמר לא, רוצה שנחזור -לא . שאלתי איך היה בטיול עם סבא והוא התחיל להרביץ לי.
שסבא וסבתא בואו להגיד שלום לפני שנסענו הוא סירב לצאת מהאוטו וממש לא דיבר מהרגע שקם משינה חוץ מהמילים הבודדות האלו, הילד שלי בדרכ בריא אנרגטי רועש ושמח.
שהגענו הביתה, שאלתי את הילד איפה הלכתם לטייל הוא אמר סבא לקח אותי לקוצים ואני וסבא עשינו ביחד פיפי. משהו פה לא עובר לי חלק וממש מדאיג אותי לא שיתפתי את בעלי , ואני ממש ממש מודאגת איך אני יכולה לדעת האם יש סיבה לדאגה שלי ? ואם כן איך נותנים מענה לילד?
שלום עדי.
אני מבינה מדברייך שהאופן בו בנך התנהג אינו אופייני לו, והתיאור שאת מציגה אכן מטריד- טוב שאת מגלה עירנות ורגישות. מציעה שתפני בהקדם האפשרי לקו הסיוע (האנונימי) לנפגעי תקיפה מינית, לקבלת הנחיות מדויקות לטיפול במצב. מספר הטלפון- 1202.
ליטל