<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י אלמונית ב - 25/04/2023 23:27:51

היי מי שהיתי ילדה עברתי התעללות על ילדים, בבית ספר מישהי אמרה לי ליד כל הילדים אמא שלך זונה שוכבת עם ערבים, בתיכון מישהי הראתה תמונות של הורים שלי בבר מצווה שלהם כי הורים שלי היו חברים של הורים שלה, מהבושה אמרתי להם שזאת לא אמא שלי וזאת אמא שלי, בתיכון מישהי צחקה אמא שלך הבולנדינית ועוד אחד אחרת צחקה ליד כולם אמא שלך בולונדינית במקרה אחר ועוד מקרה שמישהי סיפרה לאמא שלך היה חבר ועוד ועוד... היתי ילדה מופנמת וחסרת ביטחון להסתובב בגלל זה ליד חברות, כרגע בגיל מבוגר יום אחד התפרצתי על אמא שלי הרסת לי את החיים כולם בתיכון אומרים אמא שלך זונה, אני במשקל מאוד גבוהה מעל 150 קילו אולי אני אוכלת ככה בגלל מה שעברתי בילדות ובתיכון שסיפרו על אמא שלי, לפעמים לאחרונה רק לאחרונה נזכרת בזה ואוכלת כמויות, תעזרי לי מה עלי לעשות בבקשה, לא מספיק כל זה יש לי בעיות אחרות ילד עם אוטיזים ואבא שלו חיי ממני בנפרד מאז שילדתי וגם אבא שלו נראה לי לא בסדר, ואני מטפלת בילד לבד וממש קשה לי, מה לעשות עם עצמי ???

תשובה: עבר
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 27/04/2023 19:08:28

שלום לך.

נשמע שאת מתמודדת עם נסיבות חיים מורכבות בהווה, ועם השפעותיו של עבר קשה, ולכן כדאי וחשוב שתפני לעזרה מקצועית, שתוכל להציע מענה לקשיים השונים. מציע לפנות להתייעצות ראשונית במרפאה לבריאות הנפש מטעם קופ"ח אליה את משתייכת- שם יוכלו להכיר ולהבין בטופן טוב יותר את קשייך, ולהציע לך את המענה הטיפולי המקיף והמתאים ביותר.

ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

רות בצר

רות בצר

תל אביב - יפו
עדיאל איתן

עדיאל איתן

חולון
גיא ברק

גיא ברק

רמת גן
טל גולד