<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י עינת ב - 27/04/2023 06:58:02

אני בת 34 ,3 שנים ויותר לא אוכלת המון מזונות זה התחיל כאשר אכלתי עוגה גבינהה והרגשתי את הלשון מתנפחת לאחר מכן הפסקתי ושוב אכלתי חלב ואותו סימנים ואז ביצים ואותו דבר ולאחר מכן זה דרדר והחמיר לעוד מזונות עד שהתחלתי לאכול רק פחמימות
    ספגטי אורז קצת תפוח אדמה גזר וזהו במשך שלוש שנים היום אני אם ברזל מאוד נמוך חוסר בויטמנים כמו b12 ומפחדת לקחת גם אותם בגלל כל ההיסטוריה הזו התחלתי להרגיש לא טוב חולשה הרגשה שהראש החשיבה הכל נרדם התעלפיות רוצה לצאת מהמצב מהר

תשובה: סוג של דיכאון
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 28/04/2023 12:46:53

שלום עינת.

נשמע מדברייך שעשית צעד חשוב כאשר הכרת בהיבט הרגשי המנהל את דפוס האכילה שלך. לא ברור לי מדברייך האם מדובר במעין פוביה ממזונות מסוימים או בהפרעת אכילה, ולכן אין לי אפשרות להמליץ על סוג הטיפול המתאים ביותר על סמך דברייך כאן בלבד. לכן, מציעה לפנות לאבחון והתייעצות ראשונית אצל איש מקצוע המתמחה בטיפול בהפרעות אכילה, ובמקביל לפנות לדיאטנית המתמחה בטיפול בהפרעות אכילה. אפשר גם לפנות למכון המציע שירותים מקיפים בנושא. השילוב בין מענה רגשי למענה פרקטי אשר יסייע לך להסדיר את הרגלי האכילה שלך יכול להביא לשינוי משמעותי, ואף לסייע בתחומי חיים נוספים.

ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

חגית בר

חגית בר

ראשון לציון
רויטל זילברמינץ

רויטל זילברמינץ

הוד השרון
אהוד עינת

אהוד עינת

תל אביב - יפו
לינור פלדמן