שלום לכולם,
תודה מראש על התשובה.
אני הולכת לפסיכולוגית כשנה וחצי וביחד עברנו תהליך מדהים. בעיקר עבודה עם אטימות רגשית והבנת אמוציות ורגשות. כלומר בעיקר הייתי מסתמכת על החשיבה שלי ולא על תחושות וזה הוכח לי כטעות....
באתי אליה בעקבות פרידה כואבת מבן זוג לשעבר שהתחושות מלכתחילה אמרו לי שזה לא יצלח אבל בראש תמיד שכנעתי את עצמי שהכל יכול להסתדר בחיים עם מספיק מאמץ. .
ראיתי שהוא מוליך אותי שולל ורק מבזבז את הזמן שלי ואנחנו לא רוצים את אותם דברים אז נאלצתי לסיים את זה. קיבלתי את זה מאוד קשה והחלטתי ללכת לטיפול ולפענח את מה שקרה. מפה לשם במהלך הטיפולים מישהו שגם נמצא שם במעגל הטיפול ראה אותי ורצה לקבל את המספר שלי מאותה מטפלת שאנחנו הולכים אליה. היא העלתה בפניי את זה ומכיוון שזה לא הרגיש תקין סירבתי במשך כחצי שנה כאשר היא ניסתה לשכנע אותי שהוא בחור טוב, אני יודעת שזה לא היה תקין אני בדרך כלל לא מסכימה לדברים כאלה אבל איכשהו השתכנעתי שאולי צריך לנסות...מיותר לציין שזה לא צלח, התחושות שלי מלכתחילה אמרו לי את זה אבל כרגיל לא הקשבתי....ניפגשנו במשך כמה חודשים ואז נפרדנו מיוזמתו כשהוא ציין שהוא חרד ולא יכול להמשיך...
אני לא מורידה אחראיות מעצמי, הסכמתי לזה למרות שידעתי מה יכולים להיות ההשלכות. אבל כעבור זמן הפסקתי לסמוך על המטפלת הרגשית, למה שמישהו יעשה דבר כזה לא אתי? מדובר בטעות אנוש ואני חושבת שמניפולציה מצד הבחור וכמובן חוסר שיקול דעת מספיק שלי אבל בכל זאת זה לא תקין....העלתי בפניה את זה במפגש האחרון, כמובן בנימה נעימה...אבל למרות שאמרה שמבינה שזו הייתה טעות טוענת שעלינו פה על משהו יותר עמוק ואני מנסה לברוח מהטיפול. אפילו לא התנצלה... אני חלוקה מאוד מצד אחד אני מבינה שהיא אישה מקסימה ומאוד אנושית אבל יחד עם זאת כנראה חסר אלמנט של מקצועיות. מצד שני קשה לי להפסיק כי אני מרגישה באמצע התהליך...מה כדאי לעשות?
האם בעקבות הנסיבות והאי נוחות שלי צריך להפסיק ללכת אליה, הבחור אגב גם ממשיך ללכת אליה את זה הבנתי ממנה...בעיניי לא תקין. אבל אני באתי לקבל כלים לא באתי למשרד שידוכים ולא באתי להכיר אנשים, זה קורה לי בתדירות גבוהה גם ככה...מרגיש שנהרס אימון ופרטיות של הטיפול למרות שטוענת ששומרת על הפרטיות שלי ולא באמת מערבת אף אחד...