<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י שיין ב - 23/11/2024 15:24:00

היי, בחיפושי אחר פסיכולוגית. הרגשתי בטלפון שיש חיבור אבל כשביקשתי אם יש גמישות במחיר הפסיכולוגית אמרה שאין. קצת הירנדה לי ממנה, למרות זאת הלכתי לפגישה ראשונה איתה והיה בסדר. שוב העליתי את זה שזה מאוד יקר 400 לשבוע, ושבחודש זה 1600. היא רק שיקפה אותי שזה נכון, זה הרבה כסף, אבל לא הרגשתי שיש פה נכונות לעזור, אפילו להתחלת הטיפול. היא יודעת שאינני עובדת, ואני תוהה אם ללכת כי מפריע לי ללכת למישהו שאני לא מרגישה שהוא באמת רוצה לעזור לי, בלי קשר לכסף. ציפיתי לגמישות, אפילו שתוריד ב20 שח, שאראה שאיכפת לה ושהיא ממש רוצה לעזור לי. כדאי להמשיך לחפש?

תשובה: פסיכולוג שלא גמיש במחיר.
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 26/11/2024 08:47:06

שלום לך.

ניכר מדברייך שלצד הקושי הכספי האובייקטיבי, ואולי אף יותר ממנו, את מחפשת אחר תחושה של אכפתיות וחיבור למטפלת ובוחנת את אלו דרך הנכונות להציע מחיר מוזל.

אך האם זהו המדד היחיד לאכפתיות אמיתית? והאם הוזלה של 20 ש"ח מעידה בהכרח על אכפתיות? במילים אחרות, נדמה לי שהדבר בו כדאי להתמקד,

בין אם מול המטפלת הנוכחית ובין אם מול מטפלות אחרות, הוא בירור של סוגיית הצורך החזק והמיידי ב"איתות" של אכפתיות. יתכן והתבוננות משותפת בנושא

ועיבוד של התחושות שעלו בעקבות הסירוב להפחתת המחיר יוכלו ליצור שיח משמעותי ומעניין, שיסייע לך בהכרות עם עולמך הפנימי.

ליטל

אנשי מקצוע ומכונים

מירב בועז

מירב בועז

חיפה
יערה גרוס

יערה גרוס

תל אביב - יפו
יפעת עבאדי פלד

יפעת עבאדי פלד

אבן יהודה
יעל אפריאט טימר