שלום.מזה זמן אני נמצא אצל מטפלת שעובדת במכון פסיכולוגי.כשנכנסתי הייתי בחרדה גדולה כלכלית ואמרתי לה שחשוב לי לקבל מטפלת שבמקרה הצורך יכולה לענות בקצרה גם מחוץ לשעת הפגישה בתנאי שזה לא כל שבוע כמובן.היא אמרה שתשתדל אבל בפועל לא יישמה והטיפול נמשך כי חששתי קצת ממעבר למישהו אחר.היא בכל זאת זורמת בטיפול אבל קשוחה מעבר.לפני כמה מפגשים העמדתי תנאי שאם היא לא מוכנה להסכים שבמקרה הצורך שתהייה דילמה שלא סובלת דיחוי עד הפגישה ,אז שהטיפול יעבור למישהו אחר שהמכון מחליט.אחרי התלבטויות הסכימה אבל כשקרה מקרה טענה שלא הבינה את הדחיפות ולפני כמה ימים ענתה שלא יכולה לענות על שאלות של כן או לא בווטסאפ.בעיניי זה לא מסתדר עם מה שסוכם ואני שוקל לחזור שוב לאופצית סיום הטיפול אצלה ומעבר למישהו אחר.האם אכן יש פה חריגה ממה שסוכם ?האם קיים חשש מוצדק לעבור למישהו או מישהי אחרת באותו המקום כשגם לא ברור מה מידת הגמישות של המטפלים החדשים להתייעצויות קצרות מחוץ לטיפול.קיים גם מצב כלשהו שהמטפלים החדשים מכירים אותה ואני אראה להם תובעני מדי מה שיסתיים בדכדוך ועוגמת נופש ובסוף יאלץ אותי לסיים הטיפול בכלל במכון.אשמח לתשבה מהירה