שלום. מזה כשנה נמצא בטיפול אצל מטפלת במכון פסיכו, שיש בו כמובן עוד מטפלים. במשך הטיפול ובעיקר לאחרונה היא טענה שהיא לא הבינה את המסרים שלי בהודעות ווטסאפ. לפני כמה חודשים סכמנו שבמקרה של התלבטות קשה, שלא סובלת דיחוי יהיה ניתן לקיים שיחה טלפונית קצרה, כמובן לא כל שבוע. בפועל כשבקשתי כזו וציינתי ברור בהודעה לא הגיבה וטענה אחרי שלא הבינה שזה דחוף
בזמן האחרון שאלתי אותה אם היא יכולה לשלוח איזשהו סיכום בלי פירוט טיפולי, למייל שלי בגלל שהקופה שאליה אני רוצה לעבור מבקשת, והיא אמרה שאין בעיה. בקשתי אם ניתן עד רביעי ובהמשך השבוע טענה בלי להסביר למה, שהיא תמסור אותו בפגישה הקרובה.בפגישה אמרה שהמנהל צריך לחתום על זה אבל למרות שידעה לא ציינה את זה מההתחלה, מה שניתן לפירוש שהיא לא מתייחסת באכפתיות הנדרשת. בשיחות עצמן היא מנסה לזרום אבל שוכחת פרטים חשובים שסופרו לה במהלך השנה לגבי משפחה אבל התרגלתי אליה. היום אמרתי לה שבעוד שבועיים נסיים הטיפול אבל ההרגשה שלי כבדה. שילוב של אשמה, שאני שם לב לפרטים קטנים בטיפול(לטענתה אני מוציא עליה תסכול מרופאים מקצועיים אחרים, שזה מוגזם) עם פחד מהמחליף או המחליפה שלה. גם תקופת הזמן הארוכה שנשארתי איתה יכולה לעורר תהיות למה עכשיו.יש לי מועקה כזו שמובילה אותי לחשיבה מחדש אם לתת לה עוד צאנס או לא. היא אמרה שתעביר את בקשתי למנהל בהמשך השבוע ואז נראה לי יהיה יוצר קשה להתחרט. סליחה על האורך אך אשמח לתשובה מהירה עם עומק. תודה