שלום.לפני כמה שנים גילית שגיסי האינסטלטור עבד עליי פעם אחד בוודאות ופעם קודמת בחשד גדול.הוא ניפח מחיר התיקונים שביצע בנצלו שלא יכולתי להגיע פיסית ורק הדייר היה שם.מאז בכל פעם שאחותי הזמינה אותי לפסח וראש השנה מצאתי תירוץ אחר ולפעמים דומה של נסיעה או ידידים.השבוע לא התקשרה אז היום ערב פסח שלחתי הודעת ווטסאפ של איחול לחג ואחרי כמה שעות התקשרה ואמרה שנוסעת לחמתה של ביתה ואם רוצה להצטרף ואמרתי לא וכמו כן שבעלה מפריע בהערות שלו ופעם פעציים יש גם בלי חולצה.היא חזרה על זה בנוכחותו ואחרי שיחה על בעיותיה ועל האב שנפטר הוא קרא בקול רם ,חג שמח ואיפה נעלמת.היא העבירה אליי זאת ועניתי תמסרי חזרה ואז העבירה הטלפון אליו.שאלתי מה הבעיה וענה "אמרתי חג שמח, עניתי: עניתי לך חזרה ואז שאל מה נשמע וזהו.אציין מאז המקרים ההם לא הערתי לו שידוע לי שהוא רימה וכן לא ספרתי לאחותימפאת אי הנעימיות לא נזפתי בה למה העבירה אליו .הייתי צריך להעיר לה כשהוא נמצא ומקשיב?כמו כן חזרה אליי הדילמה הכואבת לחשוף את התרמית בפניה אבל בפועל חושש שזה יצור מהומה מסוימת במשפחה הזו כי היא דכאונית ושתי האחיות האחרות די חששות מריב בגלל מצבה ובגלל שלא מבינות מה זה ייתן לי.מה דעתך?אם הייתי בזמנו צעיר לו ואומר לו שאשלם חצי ממה שדרש אומנם היה מתווכח וכועס אבל לפחות היה נרתע מלשחק אותה חביב.באותו הזמן אחת מהאחיות אמרה לי לשלם לו מה שמבקש ויותר לא לזמן אותו כדי לא ליצור מהומה.לא בטוח שעשיתי הדבר הנכון שקבלתי עצתה.מה דעתך?יש פה כמה שאלות.
תודה