שלום,
ביתי בת 27 יוצאת עם בחור בן גילה 4 חוד' מההתחלה אמרו שזה זה
אציין שהוא בחור חמוד עם שאיפות אך רק בתחילת דרכו ,מתחיל תואר בשנה הקרובה עובד בעבודה שמכניסה מינימום נכון לסטודנט.
היא אחריי תור בעבודה בתחום וגרה לבד בשכירות
יש פערים מאוד גדולים נכון לכרגע
היא היתה רוצה שיעברו לגור ביחד בכדי לבדוק שיש המשך ואכן זה האדם לרצוץ איתו הלאה והוא לא יכול לפחות בשנתיים הקרובות לעשות זאת.
אנו מדברות על הדברים היא מבינה שיש פערים(הפערים גם כלכליים בינהם ובמשפחות) ובכל זאת רוצה להשאר
אני מנסיוני יודעת שה-4 שנים עכשיו שהוא בונה את עצמו יכולות בסוף לבנות אותו והכל יעבור לטובה,השאלה אם יש צורך לנבור בנושא מעבר?
היא (וגם אני) לא רוצות שתמתין ובסוף יעברו לגור ביחד וזה לא זה
מה היית ממליצה מנסיונך תודה.
שלום לך.
לא ברור מדברייך האם חוסר היכולת של בן הזוג של בתך לעבור למגורים משותפים נובע מהנסיבות הכלכליות.
אם זו הסיבה (ולא חוסר רצון או סיבות אחרות), נדמה לי שכדאי לביתך לארגן את סדרי העדיפויות שלה-
אם חשוב לה מאוד לעבור לגור יחד כדי לבדוק את ההתאמה בהקדם, יתכן וכדאי לשקול מידה מסוימת של חוסר שוויון בעול הכלכלי, לזמן הקרוב.
אם זה לא כיוון שמתאים לה, כדאי שתברר בינה לבין עצמה מה יותר חשוב לה- להתקדם מהר או עם בן הזוג הנוכחי.
במילים אחרות, אני חוששת שאין תשובה "נכונה/לא נכונה" לשאלתך, אלא רק התבוננות פנימית ומתוכה קבלה של הרצון המרכזי ושל מחיריו.
אפשרות נוספת, כמובן, היא לחכות עוד חודשיים-שלושה ולבדוק שהקשר אכן מתקדם בצורה טובה גם אחרי שלב הריגוש הראשוני.
מצדך, ממליצה לתמוך ולתת לה לקבל את ההחלטה בעצמה, מתוך הבנה שכמו בצמתים רבות בחיינו, אין הבטחות אלא רק אפשרות לפעול מתוך מה שנראה לנו נכון ומיטיב עבור עצמנו.
ליטל
לקריאה נוספת, מצורפים קישורים למאמרים בנושא -
זוגיות מא' עד ת': שלבי הזוגיות- איך מתמודדים עם אתגר הזוגיות?
"לגור איתו": מעבר למגורים משותפים