<
תפריט נגישות
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

פורום פסיכולוגיה

• נכתב ע"י שרון ב - 08/06/2026 11:33:02

שלום,
    נשואים 30 שנה באושר חברות טובה ופתיחות.
    בעלי כל החיים הסתכל על בחורות ברחוב בים ובכלל
    כמובן שאין בעיה ואני דוגלת ואומרת תמיד יש עיניים בכדי להסתכל אבל...הוא ממש בוהה באופן מובהק אשר גורם לי להרגיש לא נוח מעצם זה שאני לידו והוא מסובב ראש או בוהה מבחינתי זה לא מכבד אותי ובטח האישה שמולו לא מרגישה בנוח מכך ,דיברנו על כך רבות ואפילו בנותינו הבוגורת העירו לו לפעמים שכאשר גברים מסתכלים עליהן באופן מיני/בהייה זה גורם להן לחוסר נוחות.
    מרגישה שלמרות שהוא יודע איך זה מרגיש לי כאילו זה חזק ממנו ואינו מכבד את תחושותיי.
    אציין שיש בינינו אינטימיות ובטוח אין בגידה מצידו ,כיצד להתנהג? מקובל להסתכל גם אני מסתכלת אבל בכבוד ובטח לא בוהה.
    תודה.

תשובה: בעל שמסתכל על נשים
    נכתב ע"י ליטל פלג ב - 09/06/2026 14:11:35

שלום לך.
    נשמע מדברייך שסוגיית המבטים דוברה לא פעם, ושעשיתם כמיטב יכולתכם כדי להגיע להסכמה, אך ללא הועיל.
    כאשר בקשר זוגי עם כבוד וחיבור יש תקיעות וקושי לפתור אספקט מסוים, כדאי לפעמים להיעזר באיש מקצוע. אפשרות אחת היא לפנות למספר שיחות ייעוץ זוגיות, בהן תוכלו אולי לברר יותר לעומק מה משמעות הנושא ביניכם, וכיצד ליישב אותו. אפשרות נוספת היא לפנות בעצמך לטיפול או ייעוץ פרטני בו תוכלי לברר מדוע הנושא מפריע לך כל כך, וכיצד אפשר לחיות איתו בשלום. למשל, האם מוקד הקושי הוא קנאה? קושי לקבל את זה שבבן זוגך יש אספקט שאינך אוהבת? דבר מה אחר?
    במרבית המקרים, בירור מסוג זה, בין אם במסגרת פרטנית ובין אם במסגרת זוגית, מביא להקלה ולתנועה במצב ו/או בתחושות.
    ליטל

מצורפים קישורים לרשימת מטפלים רלוונטיים, תוכלי לסנן לפי אזור מגוריך -
    בטיפולנט | אנשי מקצוע בתחום ייעוץ זוגי
    בטיפולנט | אנשי מקצוע בתחום טיפול נפשי

לקריאה נוספת, מצורפים קישורים למאמרים בנושא -
    מה בין ייעוץ זוגי לטיפול זוגי?
    קנאה רומנטית - מחמאה או סכנה?

אנשי מקצוע ומכונים

גוני סירוטה

גוני סירוטה

תל אביב - יפו
דבורית נורמן