במציאות החדשה של התמודדות עם וירוס הקורונה, טיפול מקוון הפך לדרך שימושית לשמור על רצף טיפולי ולהיעזר באנשי מקצוע גם תחת תנאי הסגר. איך זה עובד?
איך אפשר לטפל בנדודי שינה באמצעות טיפול קוגניטיבי התנהגותי (CBT) מבוסס אינטרנט?
עקב הקורונה, מטפלים רבים החלו לטפל אונליין ויש לנו חדשות מפתיעות– טיפולי CBT מקוונים עשויים להיות אפילו יותר יעילים בהשוואה לטיפול פנים אל פנים.
בצל משבר הקורונה מרבית המטפלים מציעים כעת טיפול מרחוק כאשר בדרך כלל הציפייה היא לעבור למפגשים פנים מול פנים כשיתאפשר. טיפים להתחלת טיפול אונליין
חוסר ההתייחסות לבעיות הנפשיות שעולות מתוך משבר הקורונה, עלול להאריך את השפעתן. ד"ר דוד סאצ'ר , פטריק קנדי וד"ר ארתור אוונס מציעים פתרונות ממשלתיים
עם התפשטות הקורונה ונהלי הבידוד המחריפות, אנחנו נותרים מרוחקים חברתית מהעולם, ניתוק קשה במיוחד בתקופת חרדה. איך שיחות הוידיאו יוכלו למלא את החסר?
רובינו חשים מאוימים מהקורונה שאינה מוכרת ואין לה מרפא, והחרדה מתעצמת עוד יותר אם אנחנו בבידוד. טיפול נפשי אונליין יכול בהחלט לתת את המענה.
ד"ר דרור גרין מתאר את הטיפול הנפשי באינטרנט על יתרונותיו וחסרונותיו, מסביר למי הוא מתאים ומנחה כיצד לבחור טיפול אינטרנטי אמין ומקצועי
אימון באינטרנט - כל המידע על אימון אישי, למי הוא מתאים, באיזה מצבים אימון באינטרנט יכול לעזור ורשימת מאמנים בכל הארץ
המחקר לפניכם בדק את יעילותו של טיפול בהפרעת פאניקה באמצעות האינטרנט אל מול יעילותו של טיפול במסגרת טיפול פסיכולוגי "רגיל"