פסכיותרפיסטית, מטפלת באמנות (M.A)
מומחית בטיפול בהפרעות אכילה (אנורקסיה, בולימיה, הפרעות אכילה אחרות והשמנת יתר), כמו גם בטיפול בקשיים רגשיים שונים שבבסיסם- חרדה, דיכאון, קשיים אישיים ובינאישיים וקשיים בוויסות הרגשי.
מטפלת במבוגרים, נוער וילדים.
בעלת ניסיון בטיפולים פרטניים, הדרכות הורים, הדרכות למטפלים, הרצאות והדרכות לאנשי מקצוע שונים.
אני רואה בטיפול הזדמנות לעשות zoom out על החיים. הזדמנות לגלות את עצמו על כוחותיו וחולשותיו ועל מנגנוני ההתמודדות המייטיבים והמזיקים שלו. כל זאת מתוך אמונה שתהליך שכזה מאפשר לאדם יותר שליטה על חייו, ומכאן אפשרות להקלה, השלמה והשגת מטרות, בדרכים אדפטיביות ובריאות.
בטיפול מתבוננים יחד על הדברים שהפכו אוטומטיים (מחשבות, התנהגות וכד'), בוחנים איפה הם 'נולדו', חושבים יחד על השפעת ההיסטוריה האישית (המשפחתית והחברתית) של האדם על ההווה שלו/שלה, בודקים את טיבם של מנגנוני ההגנה, שנועדו להגן (ולפעמים מפסיקים לתפקד ככאלה).
המפגש הטיפולי מהווה סוג של 'מעבדה' קטנה (הפעם zoom in)- כי מה שקורה בתוך החדר בדרך כלל קורה גם מחוצה לו. בטיפול, בניגוד לרוב המקומות האחרים בחיים, ישנה האפשרות לעצור, להתבונן, להרגיש, לחשוב, לבחון, להבין ומכאן גם לעשות שינוי.
אני מאמינה בשיח משותף. אני משתפת, שואלת, מאמינה בשיח ישיר ובגובה העיניים. ממעיטה להנהן או להשאיר את מחשבותיי לעצמי... מאמינה שההתבוננות המשותפת מרחיבה פרספקטיבה.
הבחירה בטיפול בערוץ הוורבלי (שיחה) או האמנותי (יצירה) משתנה בין פונה לפונה, בהתאם לרצונותיו ויכולותיו ובהתאם לקשר הטיפולי שנוצר בינינו. ישנם המעדיפים דיבור מילולי וישנם שעייפו מדיבורים. ישנם החוששים מהמפגש עם החומר וישנם שהמרחב היצירתי מהווה עבורם מקום בטוח או מסקרן. ביחד נגלה מהי הדרך המתאימה לכל אחד ואחת.