18.05.16
צוות בטיפולנט
מחקר מטעמה של אוניברסיטת קורנל ביקש לבחון כיצד משתנים הרגלי האכילה של אנשים על פי הסועדים הנוספים בסביבתם. החוקרים מדדו את התנהגויות האכילה של אנשים שאכלו במסעדה בסגנון בופה שהגישה סלט ופיצה. כמו כן נמדדו זהות הסועדים הנוספים, מהירות האכילה, תחושת הנינוחות במהלך האכילה וכן רמת השובע של הסועדים בסוף הארוחה.
המחקר מצא כי גברים שאכלו בחברת נשים אכלו 93% יותר פיצה ו-86% יותר סלט מאשר גברים שאכלו בחברת גברים אחרים. לעומת זאת, התנהגויות האכילה של נשים לא השתנו כתוצאה מהסובבים אותן בארוחה.