שמי מריאנה, אני עובדת סוציאלית קלינית (MSW) ומטפלת רגשית. מציעה טיפול פסיכותרפיותי, בקליניקה פרטית בראשון לציון או בזום.
מטפלת במגוון שיטות וגישות טיפוליות, בהתאם לצרכי המטופל. אני רואה חשיבות רבה בשימוש ושילוב בין הכלים הדינאימיים לבין הכלים הקוגניטיביים וההתנהגותיים (CBT). מתוך ההבנה כי משקעי העבר וקונפליקטים קודמים משליכים על תפקודנו כיום, על מצוקותנו הרגשיות, על הזהות העצמית שלנו והביטחון העצמי, כמו על טיב הקשרים הבין אישיים במערכות היחסים השונות בחיינו.
בטיפול, נעסוק במטרד העכשווי ובאופן ביטויו כיום. בהשלכותיו על תחומי החיים ובהקשרו לעבר. על מנת להתאים את האוריינטציה הטיפולית נבחן ונחקור את הקושי והמצוקה יחדיו. נזהה, וגם ניצור את הכלים המטיבים לפתרון הקושי, הפחתתו או צמצום השלכותיו על תחומי החיים.
מטפלת במבוגרים החווים קשיים על רקע משברי חיים, הפרעות במצב הרוח, הפרעות חרדה ופוביות, קשיי הסתגלות, תחושת תקיעות וחוסר ניעות;
ומבוגרים המתמודדים עם הפרעות התנהגות, תוקפנות ואלימות. במטרה להגיע לחיבור קוהרנטי בין החלקים הקורבניים לחלקים התוקפניים, תוך זיהוי תהליכים רגשיים וויסותם, ניטור תהליכים מחשבתיים פוגעניים ושינויים ותרגול התנהגות חלופית, מסתגלת ומטיבה.
ליצירת קשר,
ניתן לחייג או לשלוח מסרון בוואטסאפ שמספרו 0525760717
MSW - לימודי השלמה לתואר שני בעבודה סוציאלית קלינית, באוניברסיטת אריאל שבשומרון;
BSW - לימודי הסבה לעבודה סוציאלית, בתכנית המשולבת ובמסלול לטיפול בפרט ומשפחה, באוניברסיטת אריאל שבשומרון;
BA - לימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה וקרימינולוגיה, במסלול הדו חוגי, באוניברסיטת אריאל שבשומרון
פסיכותרפיה פרטנית וטיפול רגשי בנושאים הקשורים בקשיים נפשיים, התמודדויות רגשיות, הפרעות מצב רוח, הפרעות חרדה, קשיי הסתגלות, הפרעות התנהגות, משברי זהות, משברי חיים וקשיים בזוגיות.
פסיכותרפיה פרטנית וקבוצתית בתחום האלימות במשפחה ובאוכלוסיות עוברי חוק בעלי התנהגויות אנטי סוציאליות;
פסיכותרפיה פרטנית בתחום בריאות הנפש, טיפול וניהול משברי חיים, טיפול בהפרעות מצב רוח, הפרעות חרדה ופוביות.
במסגרת לימודי, הוכשרתי בטיפול קליני במרפאה לבריאות הנפש המסועפת לבית החולים באר יעקב;
צברתי ניסיון טיפולי בבית החולים גהה;
טיפלתי באסירים במסגרת הפרקטיקה בשב"ס;
והדרכתי קבוצות למתמודדי נפש במסגרת עמותת אנוש
לאורך לימודי, הכשרתי ועבודתי הודרכתי במסגרות לבריאות הנפש, בשב"ס, ברש"א וכן על ידי עמותות למתמודדי נפש ועמותות למניעת אלימות בין זוגית ואלימות משפחתית.