ההחלטה לפנות לטיפול, היא החלטה לא קלה. רובנו חווים רגשות מעורבים ובילבול כשאנו פונים לעזרה מאדם זר.
טיפול יעזור? האם אני מוכרחה, או שאפשר להסתדר גם בלי? ומה אם תיווצר תלות? ועוד שאלות רבות.
מעבר לכל תיאוריה, אוריינטציה טיפולית או מספר שנות נסיון של המטפל, המנבא העיקרי להצלחה בטיפול הוא הקשר הטיפולי; אותה כימיה שלא ניתן להסבירה במילים. האם זה יקרה או לא? לא ניתן לדעת אם לא מנסים. בשורות הבאות אספר על עצמי מעט, בכדי לעזור בהחלטה הזו. את השאר אפשר יהיה לדעת רק אחרי פגישה או שתיים
ניתן לדבר איתי דרך האינטרנט ב WhatsUp למספר 972-54-7137049+
אני ד"ר לפסיכולוגיה קלינית וברת מזל להיות בין אלו האוהבים את עבודתם אהבה גדולה.
לאחר סיום תואר שני בפסיכולוגיה קלינית באוניברסיטת תל אביב, בחרתי להמשיך ללימודי דוקטורט באותו התחום, באוניברסיטת Fairleigh Dickinson בניו גרז'י, ארצות הברית.
במשך 6 שנות עבודתי בניו יורק עבדתי בבתי חולים ציבוריים ופרטיים, ובקליניקה פרטית במנהטן. טיפלתי במגוון רחב של מטופלים, מאלו שמנהלים חיים עצמאיים מלאים, ומחזיקים במשרות יוקרתיות, ועד אלו הזקוקים לאשפוז ומהווים סכנה לעצמם או לאחרים. ההכרות עם מגוון רחב של אינדיווידואלים והשוני בצרכים הטיפוליים שלהם, הבהירה לי את החשיבות שבהתאמת סוג הטיפול לאדם היחיד והמיוחד הפונה לעזרה. כיום אני עובדת בגישת טיפול אינטגרטיבית אשר משלבת גישות פסיכודינמיות, עם טיפול התנהגותי-קוגנטיבי, וטיפול פמיניסטי
בין תחומי ההתמחות שלי
• טיפול התנהגותי קוגנטיבי בהפרעות חרדה (פוביות, הפרעה אובססיבית קומפולסיבית, חרדת בחינות, חרדה חברתית, הפרעת חרדה כללית)- התמחות במרפאה לטיפול בהפרעות חרדה שבבית החולים של אוניברסיטת SUNY Downstate,ברוקלין, ניו יורק.
• טיפול בנשים עם היסטוריה של טראומה מינית בשיטת Seeking Safety (שילוב של טכניקות קוגנטיביות-בהביורסיטיות עם mindfulness).- פסיכולוגית בכירה ומדריכה "Womens Health project" בבית החולים סנט לוק רוזוולט, מנהטן, ניו יורק.
• טיפול פמיניסטי לנשים המחפשות את "קולן" ואת האומץ להקשיב לו ולהשמיעו.
• טיפול בנשים וגברים החווים מתח תסכול ואף דכאון בהתמודדותם עם קונפליקט קריירה-משפחה.