"סטודיו לטובה" - קליניקה ביתית לטיפול באמנות, בשילוב כלבנות. לכל גיל, לכל אדם המבקש לשפר את איכות חייו.
שמי נעומי, מטפלת באמנות, וגם מדריכת אילוף כלבים, ומורה מוסמכת ליוגה.
התחלתי את דרכי בטיפול לפני כעשור בעבודה עם מבוגרים בתחומי המוגבלות השכלית והפיזית, מתמודדי נפש, וכיום - אני מתמקדת בעבודה עם ילדים ובני נוער, לצד עבודה עם ההורים.
בלימודי הכלבנות, התמחיתי בהכשרת כלבי שירות, ואני משלבת בטיפול את הכלבים שלי: לברדור שוקולד טובי-לב, המסייעים לתהליכים הרגשיים, באהבה ללא תנאי, ברבדים של קשר והתקשרות, ויסות והעצמה.
2014 - תואר שני טיפול באמנות, MA, בהצטיינות (אוניברסיטת חיפה).
2008 - תואר ראשון BA תכנית רב-תחומית לאמנויות (אוניברסיטת תל-אביב).
2010 - מורה מוסמכת לבריגהו יוגה, מדריכת יוגה לאוכלוסיות רגילות ומיוחדות (בי"ס "הצליל הפנימי" בשיתוף אקי"ם).
2021 - מאלפת כלבים ומטפלת התנהגותית בכלבים, עם התמחות בהכשרת כלבי שירות לבעלי מוגבלויות פיזיות (האקדמית קריית אונו בשיתוף "דוגסקול").
בתהליך הסמכה - קורס "טיפול בהורות" של פרופ' אסתר כהן.
עד לימודי התואר השני, הדרכתי בריגהו יוגה לאוכלוסיות מיוחדות ורגילות, לימוד יוגה מזרם עתיק, המתמקד בתרגילים עוצמתיים של ההכרה והתודעה, ומשפיעים על כל תחומי החיים.
בתחילת דרכי המקצועית, עבדתי כמטפלת באמנות במסגרת חוץ-ביתית של אנשים עם מש"ה ומוגבלויות פיזיות, בבית ספר לASD ובפנימיה לילדים שהוצאו מביתם, לצד צוותים פרא-רפואיים רב-מקצועיים.
משנת 2016 אני עובדת בעיקר בבתי ספר בחינוך הרגיל והמיוחד, ובקליניקה הפרטית. צברתי ניסיון בעבודה עם ילדים בגילאי גן ועד נוער, בתחומי לקויות למידה, הפרעות קשב וריכוז, משברי חיים, קשיים התנהגותיים ורגשיים, התנהגות מתנגדתASD , CP, , מגבלה פיזית, וילדים בסיכון.
העבודה עם הילדים מלווה בעבודה עם הוריהם, בליווי ההורות, בתהליך מקביל, התומך בטיפול בילד.
לימודי הכלבנות ואילוף הכלבים, פתחו בפניי עולם מופלא וכלי נוסף ומשמעותי, וגם בתחום זה אני ממשיכה ללמוד ולהתאמן עם הכלבים שלי בקורסים שונים אצל מורים בכירים לכלבנות בארץ, כדי להעמיק ולהרחיב את התקשורת והעבודה המשותפת איתם.
חברת איגוד המטפלים באומנויות - יה"ת.
חברת אירגון מורי היוגה בישראל.